E-mail: info@gorumlu.bel.tr

Beyaz Masa: 04865486095

Görümlü Belediye Başkanı Sayın Ruşen Tellioğlu Cudi Festivalinde

40 yıllık süregelen terör belasından sonra, sanki büyük tufan bitmiş ve gemi Şırnak'a, Cudi'ye varmış gibi yepyeni bir dönem başladı...

İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, Valimiz,Sayın Osman Bilgin,Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ali Erbaş, MilletVekilimiz Sayın Rizgin Birlik, İl Başkanımız Sayın İbrahim Halil Erkan,Ak Parti ilçe Başkanımız Sayın Av.Rana Tellioğlu,Görümlü Belediye Başkanı Sayın Ruşen Tellioğlu,Çalışkan Belediye Başkanı Sayın Nadir Tosun,değerli protokol üyelerimiz ve binlerce hemşehrilerimizle birlikte Hz. Nuh'un gemisinin indiği yer olarak bilinen Sefine Bölgesinde Cudi festivalinde buluştuk.

Bu dağlarda artık mutluluğun, huzurun türküleri söyleniyor. Artık bu dağlar müzik sesleriyle, vatandaşların sevinç çığlıklarıyla, mutlu yüzleriyle yankılanıyor, bu coğrafya kadim bir coğrafyadır,bu coğrafyada hep sevgi ve barış galip gelmiştir. Allah bir daha bize eski günleri yaşatmasın.

İçerik Paylaş

Müdürlükler